< Tilbage

DLG udvider med 26 byggemarkeder i Tyskland18-02-2014 - 13:03

 

DLG føjer 26 byggemarkeder til datterselskabet Team AG og udbygger dermed positionen i Tyskland indenfor Service & Energi aktiviteterne

De 26 nye byggemarkeder plus Team AG eksisterende 39 bringer Team Ag op som en af de største bygemarkedskæder i Tyskland. Foto: DLG.

DLG’s datterselskab Team AG, som er et kendt byggemarked- og energiselskab i Tyskland, føjer nu 26 byggemarkeder i Nordrhein-Westfalen til deres i forvejen 39 byggemarkeder. Dermed bliver Team AG nu blandt de allerstørste kæder indenfor byggemarkeder i Tyskland, fremgår det af en pressemeddelelse fra DLG.

Team AG køber de 26 byggemarkeder af BayWa og får 70 procent ejerandel af det nye selskab, som stiftes sammen med Bauen + Leben, som allerede opererer på markedet i Nord-rhein-Westfalen og derfor har et indgående markedskendskab. 

- Vi er meget tilfredse med denne investering, fordi det styrker vores position på det tyske marked, der er det største for DLG-koncernen. Byggebranchen er generelt i fremgang i Tyskland, og vi ønsker at få del i denne vækst. Det falder derfor godt i tråd med vores overordnede strategi om at ekspandere indenfor forretningsområdet Service & Energi i Tyskland, siger Keld Kruse, koncerndirektør i DLG med ansvar for Service & Energi i DLG.

 

Omsætning på en milliard kr.

Byggemarkederne, som kommer til at gå under navnet Bauen + Leben Team Baucenter bringer en samlet omsætning på over en milliard kroner med sig og giver dermed Team AG-koncernen et væsentligt løft omsætningsmæssigt.

- Med investeringerne og alliancen med en så stærk partner får vi desuden en størrelse, hvor vi kan opnå pæne synergier på specielt indkøb og andre stordriftsfordele. Alt det betyder, at vi i sidste ende kan tilbyde kunderne mere konkurrencedygtige priser og på længere sigt også øget indtjening til vores ejere, siger Keld Kruse.

Det nye selskab beskæftiger ca. 470 medarbejdere, mens Team AG beskæftiger næsten 1.800 medarbejdere. 

Købet er betinget af, at den tyske konkurrencestyrelse, det tyske Bundeskartellamt, godkender handlen. 

Kommenter artikel


(Kommentarer skal godkendes før de bliver vist)

Kommentarer

< Tilbage