<

DLG sender alle medarbejdere på førstehjælpskursus10-11-2023 - 13:34

Over de næste tre år uddanner DLG samtlige medarbejdere i Danmark i livreddende førstehjælp

Uddannelsen bliver obligatorisk, så medarbejderne hos DLG er i stand til at håndtere akutte situationer som sygdom, tilskadekomst og brand – både på arbejdspladsen, i privaten og i det offentlige rum. Pressefoto.

Af Helge Lynggaard

 

Det skal være trygt at gå på arbejde i DLG. Derfor skal alle DLG’s 1.500 medarbejdere i Danmark uddannes i at håndtere akut sygdom, tilskadekomst og brand, uanset hvor eller hvornår hændelsen sker.

 

Derfor sender DLG nu alle medarbejdere på kursus i førstehjælp

 

- Som virksomhed har vi et ansvar for, at folk kommer hjem i samme forfatning, som da de tog afsted. Når vi gør uddannelse i førstehjælp obligatorisk, skyldes det, at vi ønsker at klæde alle medarbejdere på til at kunne håndtere en ulykke på arbejdspladsen, i privaten eller i det offentlige rum, siger koncerndirektør for People & Culture i DLG, Hanne Blume, i en pressemeddelelse fra DLG.

 

Uddannelserne vil blive afholdt ugentligt over hele landet på DLG’s lokationer over de næste tre år. Planen er også at uddannelse i førstehjælp løbende skal inkludere nye medarbejdere i koncernen.

 

- Alle kan komme ud for en episode, hvor førstehjælp er helt afgørende for den forulykkedes videre forløb. Jo flere der kan yde den nødvendige hjælp, desto større er chancen for et bedre udfald. I DLG mener vi, at evnen til at yde førstehjælp er et samfundsansvar, og det vil vi gerne bidrage til at understøtte, siger Hanne Blume.

 

Det første kursus blev afholdt på DLG’s hovedkvarter i Fredericia torsdag i denne uge, og der vil være tre yderligere kurser i Fredericia, Skærbæk og Aars inden for den næste måned.

 

Artikel fra Grovvarenyt nr. 45, fredag 10. november 2023.

<