< Tilbage

Albers-Hansen åbner kontor og vejebro på Aarhus Havn18-08-2023 - 15:33

Albers-Hansen har desuden udbygget aktiviteterne med eget laboratorium på det nye hovedkontor ved Randers

Det nye kontor og vejebro på Aarhus Havn skal gøre Albers-Hansen mere synlig overfor nuværende og potentielle nye kunder, siger direktør Rasmus Mathiesen. Fotos: Albers-Hansen.

Af Helge Lynggaard

 

Virksomheden Albers-Hansen Danmark A/S er rykket ind på Aarhus Havn i en bygning, som tidligere har fungeret som vejebro for en anden aktør i branchen. 

 

Vejebroen ligger på Østhavnen ved samme havnebassin, hvor en række grovvareselskaber har deres faciliteter på havnen.

 

Efter en indvendig renovering står kontorer og mødelokale klar til brug, og vægten udenfor huset er også klar.

 

Albers-Hansens hovedopgaver er kontrol og inspektion af bulkvarer. Virksomheden har sit danske hovedkontor ved Randers, og det er første gang, at virksomheden etablerer sig på Aarhus Havn.

 

- Det var en oplagt mulighed at overtage denne bygning, for vi vil gerne være mere synlige både overfor vores nuværende kunder og overfor potentielle kunder på havnen, siger direktør Rasmus Mathiesen, Albers-Hansen til Grovvarenyt.

 

- Desuden får vores kontrollører på havnen nu mulighed for at kunne gå ind og arbejde på kontoret, de kan lave mad og tage et bad. Desuden kan vi mødes med vores kunder i Aarhus i stedet for at vi mødes på vores kontor i Randers, hvis det er lettere, fortsætter han.

 

Bygningen huser fire arbejdspladser på kontoret og et større mødelokale med plads til 15 personer.

 

- Der er dermed rigelig plads til os, så der er plads til vokse, siger Rasmus Mathisen.

 

Akkrediteret vejning

Albers-Hansen kan også tilbyde akkrediteret vejning. 

 

- Vi er i forvejen Danak-akkrediteret, men nu kan vi tilbyde vejning på egen vægt. Efterhånden som vi får gang i vejningen i Aarhus, er det tanken, at der skal være to-tre medarbejdere tilknyttet kontoret her. Desuden tilbyder vi fjernvejning, så kunderne kan foretage vejning uden at vi er fysisk til stede men kan klare det ved fjernstyring, siger Rasmus Mathiesen.

 

Nu eget laboratorium

Albers-Hansens danske kontor ligger i Randers Syd og de i alt 30 ansatte, heraf syv på kontoret i Randers, dækker kontrol- og inspektionsopgaver i både Danmark og Sverige.

Efter en flytning af kontoret i Randers til større lokaler, har virksomheden fået etableret eget laboratorium. 

 

- Det er også Danak-akkrediteret. Det har været et stort ønske, at vi selv kan lave en række akkrediterede analyser, siger Rasmus Mathisen.

 

- Vi laver rigtig mange salmonellaanalyser, for i Norge og Sverige har de strammet reglerne, så inden et skib dertil må losse en vare, skal der foreligge et svar på salmonellaprøverne. Vi laver desuden analyser i korn, træpiller og biomasse. Vi sender stadig en del ud af huset, men efterhånden bygger vi flere og flere opgaver på, som vi selv kan lave, siger Rasmus Mathisen.

 

Albers-Hansen er et hundrede procent dansk aktieselskab, som er ejet af Control Union, der er et stort internationalt kontrolfirma med kontorer over hele verden.

 

Artiklen er fra Grovvarenyt den 18. august 2023.

< Tilbage