< Tilbage

Vestjyllands Andel bliver udstiller på Agromek for første gang07-06-2024 - 17:23

Salget af stande til Agromek i november ligger 17 procent højere end på samme tid forud for seneste Agromek

Salget af stande til Agromek 2024 går ifølge messens ledelse rigtig godt. Foto: Agromek/Lars Møller.

Af Helge Lynggaard

 

Vestjyllands Andel deltager for første gang som udstiller på Agromek 2024, der finder sted i MCH Messecenter Herning 26.-29. november.

 

- Vestjyllands Andels kerneområde, geografisk såvel som forretningsmæssigt, udvider sig konstant. Derfor er det også naturligt, at vi er en del af Agromek, som ligeledes har ambitioner om at skubbe til landbrugets udvikling. Og vi glæder os til at være en del af en topprofessionel messe, hvor både nuværende og potentielle kunder og samarbejdspartnere har mulighed for at møde os i øjenhøjde, lyder det fra Jesper Bilberg, salgsdirektør i Vestjyllands Andel i en pressemeddelelse fra Agromek.

Jesper Bilberg fremhæver her messens alsidige kvaliteter:

 

- Som den største landbrugsmesse på dansk grund formår Agromek at tiltrække mange forskellige repræsentanter fra alle dele af branchen. 

 

- I Vestjyllands Andel har vi blandt andet via vores engagement i biogasindustrien involveret os i projekter med virksomheder, som vi ikke har haft tradition for at samarbejde med. Dét udgangspunkt tager vi med til Agromek, hvor vi håber at snakke og sparre med en masse spændende mennesker.

 Vestjyllands Andel forventer at medbringe virksomhedens patenterede sigtemaskine, VA SizeMatters, på messen og stiller i øvrigt op med et veloplagt hold af eksperter, lyder det fra grovvareselskabet.

 

Salget af stande på messen går rigtig godt

Opbakningen til Agromek fra både nye og "gamle" udstillere er større, end den plejer.

 

 - Vi oplever stor opbakning til årets Agromek - både fra udstillere, der var med i 2022, men også fra virksomheder, der enten er helt nye på Agromek eller er vendt retur. Vi er meget optimistiske og tror på, at Agromek 2024 bliver den bedste messe i mands minde. Her seks måneder før messen åbner, er vi hele 17 procent foran på kvadratmeterne sammenlignet med samme tidspunkt i 2022, lyder det fra Claus Hermansen, direktør, Agromek, der fortsætter:

 

 - Vi er i Agromek-teamet startet tidligere end vi plejer med salg, og vi har organiseret salget anderledes, end vi plejer, og så har vi også haft glæde af at udstillerne havde en virkelig god messe i 2022. Selvom hver messe er ny, og man på en måde starter forfra hver gang, så har "ånden" fra 2022-messen hjulpet med 2024-salget.

 

- Det samme ser vi med internationale gæster. Jeg har haft et hav af møder med danske ambassader i udlandet og udenlandske ambassader i Danmark. Hvor der tidligere var mange spørgsmål, om det var en god ide at deltage på messen, så har det den her gang mere handlet om, hvordan man deltager på messen. Så vi er også optimistiske i forhold til, at man her i 2024 vil se mange udenlandske gæster på Agromek, siger Claus Hermansen.

 

Artikel fra Grovvarenyt fredag 7. juni 2024

< Tilbage