< Tilbage

600 styrkede handelsrelationer på Baltic Grain Exchange22-09-2019 - 12:20

God stemning ved kornbranchens høstffest, der næste år kan fejre 20 års jubilæum

Det var gang i samtalerne på kryds og tværs i den store sal i børsbygningen i København. Foto: Grovvarenyt.

Hvad skal der til for at skabe et velfungerende netværksarrangement i grovvarebranchen?

Den gamle børsbygning, rigeligt med fadølshaner og sodavand, en pølsevogn, tre baristaer, 600 gæster fra det meste af Europa, stor middag om aftenen – og selvfølgelig Dakofo til at styre alt det praktiske med værtsskabet.

 

Det var i hvert fald rammerne, da Baltic Grain Exchange blev afholdt torsdag i denne uge. 

Asbjørn Børsting, direktør for Dakofo, er meget tilfreds med arrangementets forløb.

 

- Det er gået rigtigt godt i dag. Der har været god stemning, gæsterne er meget glade og positive. Der bliver dyrket handelsrelationer på kryds og tværs. Ikke bare her i salen og udenfor, men vi har også haft tilbud om lokaler, hvor man kan trække sig tilbage i fred og ro og have drøftelser. Det har vi haft i større omfang i år end tidligere, og efterspørgslen gør, at det måske er noget, vi skal dyrke lidt mere fremover, fortæller Asbjørn Børsting til Grovvarenyt. 

 

Med 600 deltagere er der flere mennesker, end lokalerne kan rumme, og derfor var der som tidligere år også opsat telt ude på rampen foran børsbygningen. 

 

- Lokalerne her er fortrinlige, og vi har plads til 404 spisende gæster til aftenarrangementet, hvor alle pladser er optaget. I løbet af dagen blev der få pladser ledige på grund af afbud, og de blev hurtigt solgt til andre deltagere, fortæller Asbjørn Børsting, som ser frem til næste år at kunne fejre rund fødselsdag for Baltic Grain Exchange. 

 

- Til næste år kan vi fejre 20 års jubilæum, og i 2021 står vi for arrangementet med den europæiske varebørs, som vi sidst arrangerede i 2009, fortæller direktøren. 

 

Artikel fra Grovvarenyt 38, 20. september 2019.

< Tilbage