< Tilbage

DLG kan fejre 50 års jubilæum14-05-2019 - 10:54

I kantinen på Axelborg blev dannelsen af DLG for 50 år siden fejret af medarbejderne med et glas vin. Foto: DLG.

 

Af Helge Lynggaard

 

Den 1. maj var det 50 år siden, at danske landmænd besluttede at sammenlægge flere andelsgrovvareselskaber og danne DLG.

 

Jubilæet er foreløbig blot markeret på DLGs hjemmeside med en video, hvor koncernchef Kristian Hundebøl trækker linjerne fra 1969 til i dag.

 

- Vi er blevet 50 gange større i de 50 år. Vi er blevet en af de allerstørste danske virksomheder, og vi har udviklet os fra at være et meget dansk orienteret selskab til at være et af Europas største agribusinss selskaber. Det er en rejse, som vi alle kan være stolte af og glæde os over, siger Kristian Hundebøll blandt andet i videoen. 

 

Han benytter også lejligheden til at fortælle om den nye store forandring for DLG, når hovedkontoret snart flytter fra København til Fredericia.

 

- Vores opgave bliver nu som den har været i de sidste 50 år at evne at kunne tiltrække ny spændende arbejdekraft med nytænkning og samtidig bevare det gode gamle DNA, som kendetegner DLG med omstillingsparathed og med fokus på morgendagens forandringer, siger Kristian Hundebøll.

Se videoen her    

< Tilbage