< Tilbage

DLG overtager sønderjysk grovvarevirksomhed24-05-2019 - 14:08

Den flere hundrede år gamle sønderjyske grovvarevirksomhe, Hindrichsens Eftf. A/S, bliver overtaget af DLG den 3. juni

 

Hindrichsens Eftf. A/S har en kapacitet på 18.000 tons afgrøder med to tørrerier og et oprensningsanlæg inklusive to nyopførte stålsiloer på i alt 4.500 tons. Foto: Pressefoto.

DLG oplyser fredag morgen, at virksomheden købt den flere hundrede år gamle virksomhed Hindrichsens Eftf. A/S i Højer ved Tønder i Sønderjylland.

 

Hindrichsens Eftf. A/S er en traditionel grovvarevirksomhed, der handler med korn, foder, handelsgødning, planteværnsmidler, brændsel, dieselolie, fyringsolie og smøreolie. Virksomheden har en omsætning på knap 100 mio. kr. og er et gammelt familiefirma, der blev dannet helt tilbage i 1760. 

 

Ejer af Hindrichsens Eftf., Arne Kallestrup Marcussen, siger: 

 

- Jeg har ønsket at sælge virksomheden videre til DLG, da jeg som 69-årig ønsker at gå på pension. Det har været naturligt at sælge til en stor og stærk spiller som DLG, så vores kunder er sikre på at få alle de ydelser, som vores landbrugskunder har brug for fremadrettet. DLG er allerede rigtig godt repræsenteret her i Sønderjylland, og vi har haft en god og tillidsfuld dialog om at overtage samtlige vores aktiviteter, siger Arne Kallestrup Marcussen i en pressemeddelelse fra DLG.

 

- DLG er den virksomhed, der bedst kan overtage og videreføre vores kunder, så de fortsat får en god service og endnu flere kvalitetsprodukter. Jeg vil gerne takke kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere for den tillid, som jeg har fået siden jeg købte virksomheden tilbage i år 2000 og ser frem til, at DLG kan videreføre det gode samarbejde og sikre vores kunders samhandel. Flere af vores kunder kender allerede DLG godt i forvejen og handler allerede med DLG, så ændringen bliver ikke så stor for vores kunder, fortsætter Arne Kallestrup Marcussen 

 

Stærk position i Sønderjylland

Hindrichsens Eftf. A/S har en kapacitet på 18.000 tons afgrøder med to tørrerier og et oprensningsanlæg inklusive to nyopførte stålsiloer på i alt 4.500 tons. Mogens Toft Andresen detaildirektør i DLG Sydjylland supplerer:

 

- Vi er meget tilfredse med at overtage Hindrichsens Eftf. A/S, som passer godt ind i DLG, da vi styrker vores i forvejen stærke position her i Sønderjylland. Opkøbet vil styrke vores markedsposition yderligere og give os en række synergier. Vi glæder os til at give kunderne endnu flere muligheder for samhandel og fortsætte med at levere en høj service.

 

- Vi vil overtage Hindrichsens Eftf. A/S i Højer som en vigtig DLG-lokation, hvor vi er klar til at servicere vores nye kunder allerede gældende fra den 3. juni. Vi vil supplere med endnu flere produkter på hylderne, og vi ser frem til at videreudvikle samarbejdet med en lang række nuværende og nye kunder, siger Mogens Toft Andresen.

< Tilbage