< Tilbage

Grovvarenyts redaktion flytter til Agro Food Park05-09-2016 - 10:51

Det er helt oplagt, at Grovvarenyt nu får redaktion her, hvor så mange fagfolk enten har deres daglig virke eller mødes.

Grovvarenyts ansvarshavende redaktør og medejer, flytter nu sit kontor fra Aarhus midtby til Agro Food Park i Skejby. Grovvarenyt kommer dermed under samme tag, som Seges og andre virksomheder, der forsyner danske landmænd og alle andre i den danske landbrugs- og fødevaresektor med ny, faglig viden. Foto: Claus Haagensen.

Grovvarenyts redaktion i Aarhus er fra mandag 15. august flyttet til Agro Food Park i Skejby.

 

Agro Food Park huser i forvejen landets største samling af virksomheder, der beskæftiger sig med faglig viden om fødevarer og landbrug.

 

- Det er helt oplagt, at Grovvarenyt nu får redaktion her, hvor så mange fagfolk enten har deres daglig virke eller mødes.

 

- Derfor er det også mit håb, at både ansatte og besøgende i Agro Food Park vil kigge inden for på Grovvarenyts redaktion.

 

- Det er ikke mindst gennem den personlige kontakt, at vi fortsat kan udvikle nyhedsbrevet.

 

- Vi er altid åbne overfor gode ideer, siger Helge Lynggaard, medudgiver og redaktør af Grovvarenyt.

 

Der er omkring 75 større og mindre virksomheder i Agro Food Park med omkring 1.000 medarbejdere, hvor Seges er den største virksomhed.

 

Agro Food Park står overfor en kraftig udbygning. Arla er ved at bygge sit nyt globale innovationscenter, som indvies i januar 2017, og Aarhus Universitet vil snart tage første spadestik til et stort byggeri, der skal samle hele Universitetets fødevareforskning på stedet.


Se fotograf Claus Haagensens drone-video fra Agro Food Park her

< Tilbage