< Tilbage

Rekordbesøg på DLG VækstForum06-01-2017 - 21:57

De nye omgivelser i Herlufmagle Hallen og med fokus på planteavl og svineproduktion trak over 800 besøgende

Mere end 800 besøgte DLG VækstForum tirsdag og onsdag i årets første uge. Foto: DLG.

LG VækstForum slog i denne uge alle tidligere rekorder i forhold til antal besøgende. Alene på førstedagen var der et godt stykke over 500 gæster, mens andendagen bød på lidt færre gæster.

 

- Vi er meget tilfredse med den store opbakning som DLG VækstForum har fået. Vi har fået meget fine tilbagemeldinger på at afholde VækstForum i de nye rammer i Herlufmagle Hallen, efter vi har holdt det hos Kongskilde i de otte tidligere år. Besøgstallet er rekordstort og både kunder og udstillere er meget tilfredse med det nye setup og det stærke faglige indhold, siger Jesper Andersen, DLG Øst, koordinator for DLG VækstForum og fortsætter:

 

- VækstForum har med et meget spændende og relevant program samlet samarbejdspartnere, leverandører og kunder til næsten 30 fagligt skarpe indlæg om planteavl og svin. Der har virkelig været noget for enhver smag med fokus på opstart på vækstsæsonen og generel faglig opdatering, videndeling og netværk. Med de mange positive tilbagemeldinger fra de besøgende vil vi selvfølgelig også afholde DLG VækstForum igen næste år. 

< Tilbage