< Tilbage

Vilomix-koncernen præsterer et overskud på 197 mio. kr.01-02-2017 - 12:00

Danish Agro koncernens datterselskab fik det hidtil bedste årsresultat

 

Vilomix koncernens fabrikker rundt om i verden har klaret sig godt i 2016, og nåede en rekordomsætning på 2,3 mia. kroner. Foto: Danish Agro.

 

Af Helge Lynggaard

 

 Vilomix International Holding A/S har endnu en gang forbedret resultatet, så det igen satte rekord. Det blev på 197 mio. kr. før skat, hvilket er 27 mio. kr. bedre end i 2015.

 

Resultatet fremkommer efter, at sidste års rekordomsætning på 2,3 mia. kroner blev fastholdt.  

 

Vilomix koncernen producerer kundetilpassede vitamin- og mineralblandinger til husdyrproducenter samt til foderstofindustrien. 

 

Herudover har selskabet betydelige aktiviteter indenfor veterinærmedicin, genetik og farm supply-produkter, og har aktiviteter i mere end 25 lande. 

 

- Det er med stor tilfredshed, jeg kan konstatere, at Vilomix koncernen i 2016 har opnået det hidtil stærkeste resultat. Alle koncernens datterselskaber og fabrikker i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Letland, Rusland, Ukraine og Kina har leveret varen, siger Christian Junker, bestyrelsesformand i Vilomix International Holding A/S.

Vilomix-koncernen er i fuld gang med at etablere en ny premix- og vitaminfabrik i Vietnam, som forventes at stå færdig i slutningen af året. Derudover er der opkøbt aktiviteter i Norge samt det polske premixselskab Blattin Polska.

 

- Vilomix står som koncern rigtigt godt rustet til fremtiden, siger Christian Junker, der forventer, at Vilomix over de kommende år øger koncernens omsætning samt fastholder det relativt høje indtjeningsniveau. 

 

Vilomix koncernen er et datterselskab i Danish Agro koncernen. Herudover er Vestjyllands Andel og Agravis mindretalsaktionærer i selskabet. Sammen med internationale grovvareaktiviteter og maskinhandel er netop premix og vitaminer et stort fokusområde for joint venture-samarbejdet mellem Danish Agro, Vestjyllands Andel og Agravis. 

 

Vilomix koncernen beskæftiger 441 medarbejdere.

 

 

 

< Tilbage