< Tilbage

BMG erklærer sig mandag konkurs27-01-2019 - 22:23

Direktør for det Randers-baserede BMG A/S bortvist af bestyrelsen og anmeldt til politiet

Af Helge Lynggaard

 

Mandag den 28. januar indleverer BMG A/S egen konkursbegæring til skifteretten i Randers og al drift stopper øjeblikkeligt dags dato.

Det fremgår sent søndag af en pressemeddelelse fra direktør og indehaver, Søren Blach, BMG, der samtidig oplyser, at hans medindehaver er blevet bortvist og meldt til politiet efter fiktive handler og fakturaer, som har givet virksomheden milliontab.

- Der er de seneste dage konstateret alvorlige uregelmæssigheder i virksomhedens handler. Det medfører, at virksomheden er blevet insolvent. Virksomhedens ene ejer og direktør, Jens Møller, har egenhændigt foretaget regnskabsmæssige transaktioner på baggrund af fiktive handler og fakturaer. Disse fiktive transaktioner har medført et betydeligt tocifret milliontab. Årsagen til, at Jens Møller har gennemført disse handlinger er ikke klarlagt på nuværende tidspunkt, hedder det i pressemeddelelsen, som fortsætter:

- Jens Møller har erkendt de gennemførte fiktive handler og han har endvidere oplyst og understreget, at ingen andre personer indenfor eller udenfor virksomheden har kendt til de gennemførte handlinger.

- Det er et chok for os alle, siger Søren Blach.

- Vi efterlader kunder, medarbejdere og kreditorer i en særdeles uheldig situation, og vi er dybt berørte. Vi beklager dybt de forhold, som konkursen vil medføre, fortsætter Søren Blach.

- Efter Jens Møller fuldstændigt har erkendt de gennemførte fiktive transaktioner, har bestyrelsen straks bortvist Jens Møller som direktør for BMG, og der er 27. januar indgivet politianmeldelse mod Jens Møller til Østjyllands Politi, fremgår det af pressemeddelelsen.

BMG (Blach & Møller Gruppen) blev etableret i 2004 og har siden haft salgskontor i Randers.


 

< Tilbage