< Tilbage

Agromek Stars drysser stjernestøv over 128 produktnyheder29-10-2018 - 23:31

Trods skærpede krav til nyhedsværdien kan Agromek præsentere 

57 to- og trestjernede nyheder, hvoraf 10 er helt nye i Europa

 

 

Agromek har skærpet betingelserne for at få nyhederne godkendt. Det er sket for at højne nyhedsværdien. Foto: Wiegaarden.

Det drysser med stjerner over 128 stærke produktnyheder på Agromek, når Nordeuropas største samlede landbrugsmesse åbner den 27. november i MCH Messecenter Herning.

Bedømmelsen af nyhederne er netop afsluttet, og fordelingen af stjerner kan nu ses på Agromeks hjemmeside. Her fremgår det, hvilke af de indsendte produktnyheder, der har fået stjerner – og hvor mange.

Det skriver Agromek i en pressemeddelelse.

Dommerne i nyhedsudvalget har givet tre stjerner til 13 nyheder, to stjerner til 44 nyheder og 71 nyheder har fået én stjerne. Blandt de trestjernede er 10 af dem Europa-nyheder og dermed aldrig tidligere præsenteret på en udstilling i Europa.

- Det er dejligt at se den utrolige kreativitet og idérigdom, der vil afspejles på Agromek gennem produktnyhederne. De mange innovative nyheder vil være med til at hjælpe landmænd i ind- og udland med at forbedre effektiviteten eller lette arbejdet i hverdagen, siger Agromeks direktør Claus Hermansen.

Han glæder sig over, at nyhederne kommer fra et bredt udsnit af udstillere. 

- Det er både store koncerner og mange mindre virksomheder, som satser på at præsentere deres nyheder på netop Agromek, og det er vi meget glade for og stolte over, siger Claus Hermansen.

- Vi har i år valgt at styrke nyhedsværdien af Agromek Stars i tæt samarbejde med vores kyndige eksperter og dommere, forklarer Claus Hermansen.

- Formålet er, at besøgende på Agromek kan være sikre på, at der virkelig er noget nyt at se og høre, når de møder et Agromek Star skilt ude på standene – uanset om det har en, to eller tre stjerner, siger Claus Hermansen.

 

Nomineringer til 

Agromek Awards

Alle to- og trestjernede nyheder konkurrerer om Agromek Awards i syv forskellige sektorer.

Nomineringerne bliver offentliggjort i slutningen af oktober.

Vinderne af Agromek Awards offentliggøres ved Agromek Award show tirsdag den 27. november.

Eksponering i ind- og udland

Agromek udarbejder pressemeddelelser på dansk og engelsk på alle to- og trestjernede nyheder. Pressemeddelelserne er med til at give ekstra eksponering af udstillernes nyheder.

Tre af de 128 nyheder bliver efter udstillernes ønske først offentliggjort senere.

 

Artikel i Grovvarenyt 5. oktober 2018

< Tilbage