< Tilbage

Hedegaard A/S med 65 mio. kr. i overskud02-02-2016 - 23:05

Hedegaard med hovedsæde i Nørresundby, omsatte i 2015 for 2,4 mia. kr.

Hedegaard gør klar til at starte foderproduktion på Danish Agros koncernens foderfabrik i Kolding samtidig med at Hedegaard har overtaget tre afdelinger i Sønderjylland.

Danish Agro koncernens danske datterselskab Hedegaard A/S har med et overskud på 65 mio. kr. i 2015 leveret et af sine bedste resultater.

 

Hedegaard med hovedsæde i Nørresundby, omsatte i 2015 for 2,4 mia. kr. og beskæftiger 161 ansatte.

Koncernchef i Danish Agro, Christian Junker, er rigtig godt tilfreds med Hedegaards resultater og ser en spændende fremtid for grovvareselskabet, der står overfor at skulle udvide sit geografiske område i Jylland.

- Ledelse og medarbejdere i Hedegaard A/S har i 2015 leveret et af sine hidtil bedste resultater på 65 mio. kr. En stærk ledelse, godt købmandskab og en dyb indsigt i kundernes ønsker og behov ligger til grund for det flotte resultat, siger Christian Junker.

 

Han glæder sig over, at Konkurrencerådet i 2015 godkendte Danish Agro koncernens ønske om enekontrol over Hedegaard A/S, så det nu er et fuldgyldigt datterselskab, hvor Danish Agro ejer 77,7 procent og Vestjyllands Andel 22,3 procent.

 

Som følge af et tilsagn til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen blev Hedegaard i 2015 nødsaget til at sælge to af sine foderfabrikker i Gøttrup og Skive. Til gengæld starter Hedegaard produktion på koncernens foderfabrik på Kolding Havn, som har været lukket ned de senere år. Samtidig har Hedegaard overtaget tre afdelinger fra Danish Agro i Sønderjylland.

 

- Vi har gennem mange år haft gode erfaringer med at være bredt repræsenteret i Nordjylland. Jeg er sikker på, at Hedegaard A/S bliver en stærk samarbejdsparter for de sønderjyske landmænd, og sammen med Danish Agro bliver koncernen nu stærkt repræsenteret i regionen, siger Christian Junker.

< Tilbage