< Tilbage

Hedegaard foods udvider med 10.000 kvadratmeter30-04-2014 - 16:50

 

Hedegaard foods i Hadsund vækster markant i disse år. Det fører nu til behovet for køb af yderligere 10.000 kvadratmeter industribygninger i Hadsund.

Uponors fabrik i Hadsund var en af de største arbejdspladser i byen for 10 år siden. Fabrikken blev lukket i 2012. Bag kontorbygningerne ses toppen af de bygninger, der fremover skal rumme lager og senere pakkeri for Hedegaard foods. Foto: Gunner Buck.

 

Hedegaard foods i Hadsund, der på få år er vokset til Nordens største inden for forarbejdning, pakning og distribution af friske skalæg samt pasteuriserede- og kogte ægprodukter, har nylig underskrevet kontrakt på køb af 10.000 kvadratmeter industribygninger i Hadsund.

Bygningerne har tidligere tilhørt Uponor, der i 2012 valgte at flytte sin produktion fra Hadsund.

Herved får bygningerne på Fabriksvej 6 i Hadsund nyt liv:

- Salget af æg og pasteuriserede ægprodukter har udviklet sig positivt i en årrække, og vi har formået både at vækste sammen med markedet og at tage markedsandele.

- Derfor vokser vi snart ud af vores eksisterende rammer på Glerupvej i Hadsund og ønsker nu at fremtidssikre vores vækst gennem købet af et stort industrikompleks på cirka 10.000 kvadratmeter Hadsund, forklarer administrerende direktør, Ivan Noes Jørgensen, Hedegaard foods i en pressemeddelelse om købet.

De nye bygninger i Hadsund skal i første omgang anvendes til fjernlager, men på sigt er det intentionen fysisk at opdele virksomheden i henholdsvis pakkeri og produktion.

Ægpakkeriet skal flyttes til de nyerhvervede bygninger på Fabriksvej, mens produktionen af pasteuriserede og kogte æg-produkter skal fortsætte i de eksisterende bygninger på Glerupvej:

- Rettidige investeringer i udvikling af virksomheden er en vigtig del af vores strategi, og købet af de nye bygninger er selvsagt en langsigtet investering i virksomhedens udvikling, fastslår Ivan Noes Jørgensen.

- Vi skal løbende fremtidssikre både produkter og faciliteter, og personligt er jeg glad for, at investeringerne kan foregå lokalt i Hadsundområdet, fortsætter han.

Planerne for de nyindkøbte bygninger omfatter både en større renovering af bygningerne samt investering i nye, moderne pakkeanlæg, der skal servicere både det danske marked og eksportmarkedet:

- Vi omsætter i dag for knap en milliard kroner og sælger et tilsvarende antal æg pr. år.

- Vi har en klar forventning om yderligere vækst i det kommende år – både i Danmark, men ikke mindst også i de omkringliggende lande. Og Hadsund kommer med de nye investeringer til at spille en central rolle i den udvikling, slutter Ivan Noes Jørgensen.

< Tilbage