< Tilbage

- Vi er utrolig stolte over prisen25-08-2023 - 15:57

Aller Aqua vinder Kronprins Frederiks pris for Business Excellence

Kronprins Frederik på Amalienborg med fra venstre bestyrelsesformand Henrik T. Halken, Aller Aqua Group og Hussien Mansour, Aller Aqua Egypt. Foto: Keld Navntoft.

Af Helge Lynggaard

 

Fredag formiddag fik Aller Aquas CEO og partner i Aller Aqua Egypt, Hussien Mansour, overrakt dette års "H.K.H. Kronprins Frederiks Business Excellence Award".

 

Prisoverrækkelsen foregik på Amalienborg, hvor Kronprins Frederik overrakte prisen til Hussien Mansour under overværelse af blandt andre bestyrelsesformand for Aller Aqua, Henrik T. Halken.

 

- Denne præstation er en ære for hele Aller Aqua Group, og vi er utroligt stolte over, at Hussien Mansour er blevet nomineret og har vundet denne pris, lyder det fra Aller Aqua i en pressemeddelelse i forbindelse med prisen.

 

Her fremgår det, at den første kontakt mellem Aller Aqua og Egypten fandt sted i 2009, og i 2011 dannede Aller Aqua Group et joint venture med den egyptiske Mansour-familie. Hussien overtog rollen som CEO i årene efter.

 

- Vores motto i Aller Aquas Group er "Lets's grow together" og i den ånd har Hussien orkestreret transformationen af virksomheden i Egypten fra en mindre aktør til markedsleder i Egypten, hedder det videre i pressemeddelelsen.

 

Henrik T. Halken siger med stolthed:

 

- Det er en fuld og helt fortjent pris, Hussien har fået. Fra dag ét har vi arbejdet positivt sammen. Vi har overvundet ekstreme udfordringer, blandt andet revolutionen tilbage i 2011 og senere store økonomiske udfordringer i Egypten. Hussien har altid været åben, positiv og samarbejdsvillig på alle niveauer i vores organisation. Jeg ser denne pris som det smukkeste eksempel på, hvad der kan opnås i en virksomhed, når vi i samlet flok fra forskellige kulturer slår kræfterne sammen, arbejder hårdt og altid holder momentum. Hussien Mansour er en sand ambassadør for Aller Aqua Group i Egypten og mange andre lande i regionen.

 

Om Aller Aqua

Aller Aqua er en familieejet virksomhed med hovedsæde i Christiansfeld. Virksomheden producerer fiskefoder til mere end 70 lande fra fabrikker i syv lande - foruden Danmark er det Polen, Tyskland, Egypten, Kina, Zambiog og Serbien. Aller Aqua har flere end 650 medarbejdere og en årlig omsætning i omegnen af 274 mill. euro.

 

Fra Grovvarenyt nr. 34 den 25. august 2023

< Tilbage