< Tilbage

Hornsyld Købmandsgaard: Flere end 200 kontakter på Agromek02-12-2012 - 23:32

Hornsyld Købmandsgaard har været udstiller på Agromek for tredje gang, og salgsdirektør Henrik Hedegaard betegner deltagelsen som en succes.

En vel tilfreds salgsdirektør Henrik Hedegaard, Hornsyld Købmandsgaard A/S ved selskabets trækplaster på standen på Agromek - nemlig en meget velholdt blå Ford lastbil fra 1931. Foto: Wiegaarden.

 - Vi bliver på Agromek, så længe vi har succes med at deltage, og vi kan allerede nu efter to en halv dag konstatere, at Agromek 2012 også bliver en succes for os.

Det siger salgsdirektør Henrik Hedegaard, Hornsyld Købmandsgaard A/S, da Grovvarenyt møder ham på virksomhedens stand på Agromek i Herning torsdag i denne uge.

- Det er tredje gang, vi udstiller på Agromek, og jeg synes, at vi har rigtig stor succes med at være her, fortsætter Henrik Hedegaard.

 - Vi er 12 – 14 mand på standen hver dag i denne uge. Vi er alle fuldt beskæftigede det meste af tiden her i Herning.

Dækker nu hovedparten
af Jylland samt hele Fyn

- Den røde tråd i vores deltagelse på Agromek er, at vi gennem de seneste tre – fire år har udvidet vores geografiske område ret stærkt, forklarer Henrik Hedegaard, og tilføjer:

 - Vi dækker nu Jylland fra grænsen til Limfjorden, og så har vi hele Fyn med. I Vestjylland har vi tre sælgere kørende i hver sin del af området. Her på Agromek møder vi især mange landmænd fra Vestjylland. Når vi satser meget på Vestjylland, så skyldes det, at vi jo har et overskud af korn i Østjylland, som vi kan sælge i Vestjylland.

- Den hvede, der bliver dyrket i Østjylland har en anden kvalitet, end korn, der dyrkes i Vestjylland. Det blev også understreget af en af de kunder, som besøgte os i går, fastslår Henrik Hedegaard.  

Flere end 200 kontakter

 - Vi har stærk fokus på, at når Agromek er slut, så har vi styr på, hvor mange landmænd, vi har mødt på standen i denne uge, oplyser Henrik Hedegaard, og siger:

- Efter de første to dage var vi oppe på flere end 100 landmænd, og når udstillingen slutter fredag har vi navne og adresser på flere end 200 landmænd, som i næste uge får et brev fra os, der forhåbentligt kan føre til samarbejde og samhandel.

 - Derfor synes vi absolut, at det er fornuftigt at være med på Agromek. Vi har besluttet, at vi er med på Agromek, så længe vi kan gå herfra med et smil og sige, at der er tale om en succes. Vi har i denne uge haft besøg af mange kunder, som vi mødte første gang på Agromek for to eller tre år siden.

 - Det er rigtig sjovt, at vi har fået meget store kunder ved at deltage som udstiller på Agromek i 2009 og 2010. Vi kan således se, at det har en god effekt at være med på Agromek, understreger Henrik Hedegaard.

< Tilbage