< Tilbage

DLAs udlandsaktiviteter skal samles i nyt selskab - DLA International Holding A/S30-09-2011 - 22:46

DLA International Holding A/S er netop blevet stiftet af Danish Agro og Vestjyllands Andel. 
Det nye selskab skal fortsætte og udvikle de internationale aktiviteter i DLA Agro.

- Vi har besluttet at samle alle vore downstream grovvareaktiviteter uden for landets grænser i et fælles holdingselskab, som kommer til at hedde DLA International Holding A/S, oplyser Christian Junker, der er formand for DLA Agro og DLA Group.

 

Af Gunner Buck

 - De grovvareaktiviteter, som vi har uden for Danmark er efterhånden alene ejet af Vest-jyllands Andel og Danish Agro.

 

- Vi har derfor besluttet at samle alle vore downstream grovvareaktiviteter uden for landets grænser i et fælles holdingselskab, som kommer til at hedde DLA International Holding A/S.

 

Det oplyser adm. direktør Christian Junker, Danish Agro, til Grovvarenyt. Christian Junker er formand for DLA Agro og DLA Group samt for en række af selskaberne i gruppen.

 

DLA International Holding A/S er netop blevet stiftet.  

 

- Der er tale om, at vi samler vore grovvareaktiviteter i Skandinavien og i de baltiske lande mm i et fælles holding-selskab, der ejes af  Danish Agro og Vestjyllands Andel, forklarer Christian Junker.

 

Formand og næstformand i bestyrelsen for Danish Agro samt formanden for Vestjyllands Andel bliver medlemmer af bestyrelsen for det nye holdingselskab. 

 

De er i forvejen medlemmer af bestyrelserne for de øvrige holdingselskaber i DLA Group for at sikre forbindelsen mellem de kommercielle aktiviteter og den folkevalgte ledelse.


< Tilbage