< Tilbage

Agritechnica er blevet endnu større04-11-2011 - 22:52

Rekord stort antal udstillere fra – heraf 58 alene fra Danmark

Der er cirka 15 procent flere udstiller på Agritechnica i år end for to år siden.

Af Helge Lynggaard

 

Den store landbrugsmaskinudstilling Agritechnica i Hannover bliver i år endnu større end tidligere.

 

Udstillingen, der holdes fra den 15. til den 19. november, har endnu flere udstillere og breder sig over endnu flere haller end tidligere.

 

Der vil være 2.611 udstillere med egne stande, der kommer fra 48 lande. Antallet af udstillere er omkring 15 procent højere end den tidligere rekord på den seneste Agritechnica for to år siden.

 

Udstillingsarealet er vokset tilsvarende, for der er taget yderligere seks haller i brug, så der vil være landbrugsmaskiner og andet udstyr i 24 haller, der dække et areal på omkring 39 hektar.

 

Der vil også være mange nyheder at se på udstillingen, lover arrangørerne, der selv betegner udstillingen som verdens vigtigste forum for præsentation af nye maskiner og udstyr til landbruget.

 

Den store stigning i antallet af udstillere sammenlignet med den seneste udstilling skyldes hovedsagelig en stigning på omkring 20 procent i udenlandske udstillere.

 

For første gang kommer halvdelen af udstillerne fra andre lande end Tyskland. Den største gruppe af udenlandske udstillere kommer fra Italien med 309 udstillere, Holland 109, Frankrig 90, Kina 83, Østrig 76, Tyrkiet 66 og Danmark 58.

 

Globalt opsving

 

Arrangørerne DLG – Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft – ser den store interesse for at udstille som et klart resultat af et globalt opsving for landbrugssektoren.

 

Og desuden ser Europas landmænd optimistisk på fremtiden. Det fremgår af en undersøgelse, som DLG har fået foretaget blandt landmænd i Tyskland, Frankrig, Storbritannien, Polen, Ungarn og Tjekkiet.

 

Næsten halvdelen af landmændene i undersøgelsen forventer at ville investere inden for de næste 12 måneder.

 

Forventer omkring 335.000 gæster

 

På Agritechnica for to år siden var der 335.000 besøgende og heraf var de 80.000 internationale gæster fra hele verden. Arrangørerne forventer at der kommer lige så mange gæster på udstillingen i år.

 

Danske udstillere

 

Blandt de 58 danske udstillere på Agritechnica er :

 

Cimbria

 

Kongskilde Industries A/S

 

Mølbro A/S

 

Skiold A/S

 

Webstech Aps

 

Westrup A/S

Kommenter artikel


Kommentarer

< Tilbage