< Tilbage

Kinesisk producent udvider i Europa under dansk ledelse05-08-2011 - 22:59

Den kinesiske maskinproducent Muyang, der arbejder worldwide, 
vil nu etablere sig i Europa med et kontor for salg og service 
samt en afdeling for forskning og udvikling. Det sker under 
ledelse af den danske branchemand, Frank Adelholm.

Muyang i Kina producerer et bredt sortiment af maskiner til produktion af foderblandinger. Virksomheden leverer også nøglefærdige foderfabrikker som det her viste anlæg.


I løbet af i år vil den europæiske afdeling af den kinesiske maskinproducent Muyang etablere et salgs- og service- kontor centralt i Europa. 
Det sker under ledelse af den danske branchemand Frank Adelholm, som netop er blevet General Salgs Manager - Europa for Muyang, oplyser den kinesiske koncern til Grovvarenyt.
Med etableringen af det eu-ropæiske kontor ønsker Muyang at komme  tættere på virksomhedens kunder i denne verdensdel.
Muyang har ligeledes til  hensigt at etablere en forsknings- og udviklingsafdeling, der også ønskes placeret centralt i Europa.
Placeringen er endnu ikke fastlagt. Den afhænger nemlig af de specifikke betingelser, som centraleuropæiske lande kan tilbyde Muyang koncernen.

Satser på at blive 
førende i verden
Efter en vellykket etablering af Muyang’s forsknings- og ud-viklingsafdeling i Nanjing i Kina vil man nu etablere den nævnte forsknings- og udviklingsafdeling i Europa.
Målet er, at de to afdelinger skal bidrage til Muyang’s vækst i en sådan grad, at koncernen bliver den førende maskinproducent for foder og biobrændsel, pelletering samt extrudering i verden.

Teknologisk frontløber
Muyang solgte for mere end 2,5 milliarder danske kroner i 2010. 
Koncernen har ambitioner om "At blive en teknologisk frontløber på verdensplan, i maskinfremstilling og ingeniør virksomhed" og har derfor strategi for øget internationalisering.
Hidtil har Muyang etableret kontorer i 15 oversøiske lande, herunder Rusland, Brasilien, Indien, og koncernen har deltaget i mere end 30 internationale udstillinger - verden over. 
Koncernen forventer at have op mod 40 oversøiske kontorer i løbet af 2011, og at ordrene vil beløbe sig til 4 mia. danske kroner.
Muyang er nu aktiv i mere end 80 lande, herunder USA, Canada, Australien og Japan. 
Seks af verdens ti største foderproducenter har valgt Muyang som en samarbejdspartner, oplyser koncernen.
Muyang har flere end 2.500 ansatte, heraf flere end 800 teknikere og ingeniører.
Koncernens specialer er bl.a. maskinbygning, varmebehandling, fodervidenskab og -teknologi, husdyrs ernæring, automatisk kontrol, datalogi, støvkontrol og formaling samt teknik til produktion af spiseolie.   Gb

Kommenter artikel


Kommentarer

< Tilbage