< Tilbage

En tilfreds arrangør af ECE 202110-10-2021 - 14:27

Dakofo har selv stået for arrangementet med Den Europæiske Varebørs 

Dakofo med direktør Asbjørn Børsting i spidsen har selv stået for planlægningen af det store arrangement med Den Europæiske Varebørs. Foto: Helge Lynggaard.

 

Af Helge Lynggaard

 

Det er en yderst tilfreds og glad leder af det store arrangement i Øksnehallen, direktør Asbjørn Børsting, der fredag middag kan gøre en foreløbig status.

 

- Vi er specielt tilfredse i forhold til, hvordan verden så ud for blot få månder siden, og derfor har tilstrønmingen overgået alle vores forventninger, siger Asbjørn Børsting til Grovvarenyt.

 

Han forventer, at det endelige deltagerantal kommer op i nærheden af 2.400-2.500, da der er kommet mange uden forudgående tilmelding.

 

Asbjørn Børsting har fået mange positive tilbagemeldinger fra gæsterne.

 

- Der er en rigtig god stemning i hallen, og der er stor tilfredshed med arrangementet. Vi synes, vi også har ramt plet med at bruge Øksnehallen, for det giver en anden atmosfære at færdes i de gamle bygninger, siger Asbjørn Børsting, der roser samarbejdet med Øknehallen.

 

Dakofo har selv stået for hele arrangementet.

 

- Vi har trods alt noget erfaring at trække på med de årlige Baltic Grain Exchange på Børsen. Derfor havde vi nogle administrative rutiner, som vi kunne drage nytte af. Desuden har vi haft utrolig god hjælp af vores studentermedhjælpere og deres venner, så vi har ikke haft behov for at knytte et eventbureau på opgaven, siger Asbjørn Børsting.

 

Næste års Europæiske Varebørs foregår i Valencia i Spanen.

 

Artikel fra Grovvarenyt nr. 40, fredag 8. oktober 2021

< Tilbage