< Tilbage

Ny ledelse på plads hos Hornsyld Købmandsgaard04-09-2020 - 21:09

Tidligere slagteridirektør bliver ny bestyrelsesformand

Ledelsen i Hornsyld Købmandsgaard er ændret med ny administrerende direktør og ny bestyrelsesformand. Pressefoto.

En ny ledelse er på plads i Hornsyld Købmandsgaard A/S. Ny administrerende direktør i virksomheden er 53-årige Henrik Hedegaard, der sammen med økonomidirektør Henrik Holm, 43 år, fremover udgør direktionen.

 

Det oplyser næstformanden  i Hornsyld Købmandsgaard, Hans Klejsgaard Hansen i en pressemeddelelse.

 

Direktionen har mange års erfaring i Hornsyld Købmandsgaard, hvor Henrik Hedegaard har været en del af virksomheden i 20 år, mens Henrik Holm har været ansat i 15 år. Virksomheden har 160 medarbejdere.

 

Bestyrelsen fortsætter med den ændring, at der nu er udpeget en ny formand som afløser for den foregående formand, Peter Eriksen Jensen.

 

Hans afløser bliver 65-årige Ove Thejls, Thisted. Han har været direktør for slagteriet Tican gennem 24 år og er en markant skikkelse i branchen. Han har også erfaring fra grovvarebranchen, og har i en periode siddet i bestyrelsen for Hedegaard A/S. 

 

- Jeg ser frem til arbejdet med at drive og udvikle en sund, stærk og meget spændende virksomhed i samarbejde med ejerkreds, direktion, medarbejdere og bestyrelse. Hornsyld Købmandsgaard er det private alternativ i grovvarebranchen og en vigtig spiller på markedet, udtaler Ove Thejls.

 

Den øvrige bestyrelse er uændret og består af næstformand Hans Klejsgaard Hansen, Klejs v. Juelsminde, Gitte Grønbæk, Jordrup, Søren Lindgaard, Vejle og Peter Flemming Sørensen, Snekkersten.

 

- Med den nye direktion sikrer vi stabilitet, erfaring og dygtig ledelse. Vi er samtidig glade for, at vi har fået en bestyrelsesformand med stor ledelseserfaring og et stort kendskab til landbruget, siger næstformand Hans Klejs-gaard Hansen.

 

Ændringerne kommer efter at det mandag blev meddelt, at administrerende direktør Christian Christensen og bestyrelsesformand Peter Eriksen Jensen var fratrædt med øjeblikkelig virkning. I den kortfattedde meddelelse mandag var uenighed om den fremtidige udvikling baggrunden for den pludselige fratræden.

 

Artikel fra Grovvarenyt nr. 36, fredag 4. september 2020

< Tilbage