< Tilbage

Agromek Stars med stjerner til nyheder25-01-2021 - 11:34

Den fysiske afholdte Agromek er udsat, men en række spændende produktnyheder bliver nu præsenteret som Agromek Stars Special Edition 2021

Blandt Agromeks nyheder er den danske markrobot Robotti med en nyudviklet Danfoil-sprøjte, så Robotti SpitFire kan udføre både bred- og båndsprøjtning i en afgrøde. Pressefoto.

 

Sløret er løftet for nyhederne i Agromeks Stars Special Edition 2021.

Her er blandt andet to nye marksprøjter, den ene af dem monteret på Robotti, og et nyt overvågningssystem til grisestalde, der kan måle  og veje grisene og give næsten alle  tænkelig informationer om den enkelte gris.

 

Der er også en dansk udviklet ukrudtsrenser, der kan blive alternativet til Reglone, og der er et nyt fodertilskud, præsenteret af en ny forhandler af foder.


Agromek skulle efter den oprindelig plan være afholdt fra 19.-22. januar. Det kunne som så meget andet ikke lade sig gøre. I en kort periode har udstillere haft mulighed for at sende deres produktnyheder til bedømmelse hos Agromeks nyhedsudvalg – nøjagtig som det sker ved den fysisk afholdte messe.   

 

Ud af de 45 indsendte nyhder, var der 32 nyheder, som fik et, to eller tre stjerner. Der var seks nyheder, som fik tre stjerner og heraf var fem af de trestjernede nyheder Europanyheder, hvilket betyder, at de aldrig tidligere har været udstillet i Europa.

 

I Grovvarenyt kan du se omtale af nyheder, som specielt kan have interesse for nyhedsmagasinets læsere. Læs her

 

< Tilbage