< Tilbage

Korndating på Børsen er aflyst i 202020-06-2020 - 11:46

Baltic Grain Exchange er aflyst, men næste år er Dakofo arrangør af den europæiske varebørs i København

Baltic Grain Exchange på Børsen i september er aflyst, men nu starter til gengæld forberedelserne til det endnu større European Commodities Exchange i København oktober 2021. Foto: Anya Engelbrecht.

 

Af Helge Lynggaard

 

Det skulle ellers have været jubilumsfest i  midten af september i år, når Baltic Grain Exchange skulle arrangeres i Købehavn for 20. gang. Men jubilæet må vente.

 

 - Desværre ser vi os nødsaget til fra Dakofos og Proagros side at aflyse Baltic Grain Exchange 2020. Bestyrelserne har vurderet, at en aflysning er den mest fornuftige og ansvarlige beslutning grundet Covid-19, sagde Dakofos formand, Torben Christensen, på Dakofos generalforsamling fredag eftermiddag.

 

Til gengæld kan både værter og gæster nu se frem til Den Europæiske Varebørs, 61th European Commodities Exchange, som det i flere år har været planlagt skal holdes i København den 7. - 8. oktober 2021. 

 

Det er et stort arrangement, hvilket kan ses af, at mens der var omkring 600 deltagere til sidste års Baltic Grain Exchange, var der omkring 2.300 til Den Europæiske Varebørs i Bella Center i 2009, hvor Danmark sidst var vært.

 

Artikel fra Grovvarenyt nr. 25, fredag 19. juni 2020.

 

< Tilbage