< Tilbage

Ny medarbejder på Grovvarenyt02-08-2017 - 14:57

Anya Engelbrecht, journalistpraktikant, er fra 1. august tilknyttet redaktionen på Grovvarenyt

Anya Engelbrecht, journalistpraktikant, som fra 1. august er ny medarbejder på Grovvarenyt.

 

 

Anya Engelbrecht er fra 1. august ansat som journalistpraktikant hos Pressebureauet Aarhus og bliver en del af redaktionen på Grovvarenyt.

 

Anya er journaliststuderende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har det sidste år været praktikant hos Seges’ kommunikationsafdeling. Her producerede hun primært interne og eksterne nyheder landbrugsrelaterede emner.

 

- Hos Seges har jeg fået en god forståelse for landbrugs- og fødevarebranchens opbygning. Den forståelse glæder jeg mig til at drage nytte af og videreudvikle som journalist på Grovvarenyt, siger Anya.

 

Udover at producere nyheder til Grovvarenyt, vil hun blandt andet også producere nyheder til Magasinet Danske Kartofler. Derudover vil hun bidrage til en ny pr-kampagne, der skal øge forbruget af spisekartofler, blandt andet med videoindslag på sociale medier.

 

- Hos Pressebureauet Aarhus kommer jeg til at arbejde med forskellige journalistiske genrer og formidlingsformer indenfor et fagområde, der interesserer mig. Nogle rigtig spændende opgaver ligger allerede på mit bord, og jeg ser frem til at finde flere gode udfordringer indenfor landbrugsjournalistikken fremover.

 

Anya er 24 år og opvokset på et landbrug i Sydthy. For at tage journalistuddannelsen er hun flyttet til Aarhus, hvor hun nu bor med sin kæreste. 

< Tilbage