< Tilbage

Grovvarebranchens mødeaktivitet rammes nu af Coronavirus07-03-2020 - 10:56

Møder og besøg i grovvarebranchen bliver nu også ramt af bestræbelserne på at inddæmme smitten med Coronavirus.  

Coronavirus er baggrunden for at møder i grovvarebranchen lige som i andre dele af samfundet nu bliver aflyst, udsat eller klares over online-medier. Foto: Shutterstock.

 Af Helge Lynggaard

 

Danish Agro har valgt at aflyse sit stakeholdermøde med ledere fra koncernen i ind- og udland samt vigtigste samarbejdspartnere onsdag i næste uge.   

 

Torsdag morgen tikkede aflysningen ind hos de omkring to hundrede deltagere, som skulle have været til mødet på Hotel Crowne Plaza i København. 

 

- Efter grundige overvejelser har vi vurderet, at det er mest korrekt at aflyse mødet på bagrund af udviklingen i Coronavirus (COVID-1)) og af hensyn til alle inviterede deltageres ve og vel. Vi beklager meget denne sene aflysning, men håber at du har forståelse for omstændighederne, hedder det i meddelelsen.

 

Aflysningen af mødet er blot en af de følger, som Corona-virus nu får for Danish Agro.

 

- Vi tager Corona-virus alvorligt og følger udviklingen. Vi afstemmer vores interne retningslinjer med de anbefalinger, der kommer fra myndighederne. Det er også på den baggrund, at vi har vurderet, at det var mest korrekt at aflyse vores stakeholdermøde, som indbefatter repræsentanter fra en del lande, uddyber Danish Agros kommunikationsdirektør Søren Møgelvang Nielsen i en mail til Grovvarenyt.

 

DLG og gæster

DLG har en meget væsentlig del af sin omsætning i lande uden for Danmark.  

Kommunikationschef Mette Sehested, DLG, er dog ikke bekendt med, at DLG har aflyst eksterne møder.

 

- Men vi modtager ikke gæster, der har været i områder med smittespredning – baseret på Sundhedsstyrelsens lister over lande med smittespredning i samfundet, oplyser Mette Sehested i en mail til Grovvarenyt. Her oplyser hun samtidig, at de samme restriktioner gælder for besøgende i alle lande, hvor DLG har forretning.

 

Begrænset rejseaktivitet

I Danish Agro oplyser Søren Møgelvang Nielsen at Danish Agro har opfordret til begrænset rejseaktivitet, især når det gælder ikke forretningskritiske møder. Derfor er flere møder udsat eller bliver ændret til online-møder.

 

Det samme gælder også besøg fra udlandet.

 

- Vi har opfordret til at udsætte besøg af udenlandske gæster, hvis det ikke er forretningskritisk og i stedet lave møder som online-møder, oplyser Søren Møgelvang Nielsen.

 

Han forklarer desuden, at Danish Agro følger de retningslinjer, der gælder for de lande, hvor Danish Agro har forretning.

 

- Der er lidt forskel på, hvor hårdt de enkelte lande i Nordeuropa er ramt, og myndighedernes anbefalinger er afstemt med den situation, landet er i , oplyser kommunikationsdirektøren i Danish Agro.

 

Artikel fra Grovvarenyt nr. 10, fredag 6. marts 2020

< Tilbage